تبلیغات اینترنتی چیست:
تبلیغات اینترنتی بخشی از بازاریابی اینترنتی و به معنی تلاشی برای معرفی و آگاه سازی افراد و مشتریان بالقوه یک کسبوکار در فضای آنلاین و بستر اینترنت است.
تبلیغات اینترنتی را نمیتوان فقط مختص کسبوکارهای آنلاین و فروشگاههای اینترنتی دانست، در واقع هر کسبوکاری چه در فضای دیجیتال که در بیرون از آن از این روشها برای معرفی و پروموت محصولات خود میتواند استفاده کند و در واقع چشم پوشی از این بخش از بستر تبلیغی میتواند بخش وسیعی از قدرت تبلیغ یک کسبوکار را تحت تاثیر قرار دهد.
تبلیغات شبکههای اجتماعی:
تبلیغ در شبکههای اجتماعی به صورت گسترده از فیس بوک شروع شد.
در این نوع از انواع تبلیغات در فضای مجازی، با پرداخت هزینهای مشخص، پست شما برای کاربرانی که شما را فالو نکردهاند در شان به طرق مختلف نمایش داده میشود.
این نوع تبلیغات شبکه اجتماعی مربوط (فیس بوک، اینستاگرام و … ) با استفاده از اطلاعاتی که کاربر به شبکه اجتماعی که عضو آن است میدهد؛ از جمله سن، جنسیت، محل زندگی و محل تحصیل و حتی صفحه هایی که دنبال میکند میتواند از جمله روشهای تبلیغاتی با دقت بسیار بالا باشد.
برای مثال در اینستاگرام، شما میتوانید با دقت بسیار بالا و برای کسانی با مشخصات «آقایان، تهرانی باشد، بین ۲۵ تا ۳۰ ساله، پیجهای فوتبالی فلان و پیج های رستورانی فلان را فالو کرده باشد» هدف گذاری کرده و تبلیغ بفرستید.
این روش میتواند بهترین تبلیغ برای فروشگاه اینترنتی موجود در شبکههای اجتماعی و یا وبسایتهایی که حضور فعالی در شبکههای اجتماعی دارند باشد.
شاید در نگاه اول بنظر برسد که اگر من چند پیج انتخاب کنم تا برای من به صورت استوری و یا پست تبلیغ بگذارند. هزینه کل تبلیغ من کمتر خواهد بود ولی باید به شما بگویم که در اشتباه هستید! چرا که به دلیل دقت بالا در این نوع تبلیغ نرخ تبدیل مشتریان بالاتر بوده و در نهایت هزینه کل شما کاهش خواهد یافت.
مزیت این نوع از تبلیغات اینترنتی چیست ؟
معرفی این روش را با جمله معروف “کار را به کاردانش بسپار” شروع خواهم کرد! برای جلب اعتماد در این روش لازم است تا به کاردانی در صنعت کسبوکار خودتان تبدیل شوید.
در واقع با گسترش کسبوکار های اینترنتی و بی اعتمادی که کم و بیش همچنان در بین افراد به بیزینسها وجود دارد یکی از روشهایی که میتوانید به جلب اعتماد افراد بپردازید پاسخ به سوالاتی است که در وبسایتهایی نظیر “جواب کو” پرسیده میشود.
حتما بخوانید تعریف جذب مشتری
افراد به دنبال حل مشکلات خود در این گونه وبسایتها به مطرح کردن سوالات خود میپردازند و کسانی که در مورد آن موضوع اطلاعات مناسبی دارند به سوالات آنها جواب میدهند.
تبلیغات شما در این شیوه میتواند پاسخ دادن به سوالات آنها با نام تجاری برندتان باشد و در انتها با قرار دادن لینک وبسایتتان میتوانید آنها را به وبسایت خود راهنمایی کنید.
برای مثال اگر کسبوکار شما فروش کیف و کفش چرم است. به سوالاتی نظیر “چطور کفش جیر خود را تمیز کنم” جواب درست و جامع بدهید.
اینکار علاوه بر جلب اعتماد آنها و معرفی شما به عنوان یک حرفهای در آن صنعت، با گذاشتن لینک در یک وبسایت پربازدید در سئو سایت شما تاثیر خواهد گذاشت.
کلام آخر
تبلیغات اینترنتی انواع بسیار متفاوتی دارد و هر کسبوکاری میتواند به صورت خلاقانه، روشهای مناسب و بهتری ابداع و به کار ببرد.